Prezidențiale 2024. Jurnal de campanie – 26 septembrie

Foto World Atlas

Jurnal de campanie: Nici joi nu scăpăm de Şoşoacă. Diana Şoşoacă a făcut scandal, după ce un preot nu a vrut să-i deschidă, la ordin, o biserică din Galaţi.

Fata Elenei Lasconi se revoltă împotriva propriei mame înscriindu-se în partidul francez de extremă stânga. Oana Lasconi spune că este socialistă și susținătoare a comunității LGBTQ. Iar Mircea Geoană a plătit 35 de euro pe lună pentru o vilă cu 10 camere în Dorobanți, de la RAPPS.

 

 

  • Diana Şoşoacă a făcut scandal, după ce un preot nu a vrut să-i deschidă, la ordin, o biserică din Galaţi: „M-am săturat”. După ce preotul din Pechea, judeţul Galaţi, a refuzat să-i deschidă, la ordin, biserica din sat, ca să lase ajutoare pentru cei afectaţi de viituri, politiciana i-a adresat, în stilul caracteristic, preotului, o serie de jigniri.„Eu nu stau ca tine trântoră. Nu descarci nimic la biserică, mergem pe străduţe. Vin înapoi şi ne ducem peste tot şi dăm oamenilor din poartă în poartă. Hai că m-am săturat! Cum, măi, să vin eu aici şi să-mi spună preotul că de ce am venit seara. Păi, tu crezi că eu huzuresc ca tine, mă? Şi dacă vin la 12 noaptea, tu îmi deschizi biserica, mă! Că nu este biserica m…tii”, a țipat nervoasă Diana Şoşoacă. 

 

  • Fiica Elenei Lasconi a intrat în politică! Vrea Oana să îi calce pe urme mamei sale? Un nou scandal a izbucnit în familia Elenei Lasconi. După circul în care fiica sa i-a aruncat cuvinte grele pentru că susține familia tradițională, Oana Lasconi s-a decis să intre în partidul de extremă stângă a lui Jean Luc Melenchon, chiar dacă nu are studii în domeniu. Mutarea controversată vine după vizita secretă a Eleni Lasconi la ambasada Franței. Oana a postat pe pagina sa de socializare că vrea să lupte pentru o lume mai bună. Bisexuala mândră, așa cum s-a autodenumit Oana, spune că s-a săturat să tacă. Fiica șefei reziștilor, stabilită la Paris, se află acum în partidul de extremă stângă a lui Jean Luc Melenchon care a candidat la recentele alegeri din Franța sub umbrela Uniunii Populare. Oana Lasconi spune că este socialistă și susținătoare a comunității LGBTQ.

 

  • Mircea Geoană a plătit 35 de euro pe lună pentru o vilă cu 10 camere în Dorobanți, de la RAPPS. Mircea Geoană s-a mutat cu familia sa într-o fabuloasă vilă cu 10 camere, primită de la RAPPS, pe vremea când era ministru de Externe, mai exact în 2004. Chiria era una cel puțin modică, senatorul PSD plătea doar 35 de euro pe lună. În 2004, pe vremea când era ministru de Externe, Mircea Geoană a primit o vilă de protocol, de 10 camere, în zona Dorobanți, din partea RAPPS. Politicianul plătea, la vremea respectivă, suma de 35 de euro pe lună. Între 2009-2011, chiria reședinței de lux, a fost plătită de Senat ca locuinţă de protocol pentru şeful instituţiei. Vila se află în cartierul Dorobanți din Bucuresti, are 10 camere, o boxa, spălătorie, pivniță, terasă acoperită, garaj, în total, 271 de metri pătrați, notează RTV.

 

Campania electorală debutează la 1 noiembrie şi se încheie la 30 noiembrie, ora 7.00. De asemenea, până la 10 septembrie, partidele politice, organizaţiile minorităţilor, precum şi alianţele politice pot depune la Biroul Electoral Central protocoalele de constituire a eventualelor alianţe electorale, conform https://www.roaep.ro/.

Alegerile parlamentare şi prezidenţiale în 2024 au loc în trei duminici consecutive: 24 noiembrie – primul tur al alegerilor prezidenţiale; 1 decembrie – alegerile parlamentare; 8 decembrie – al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL