Skip to content
Politică

PRIMA declarație a lui Robert Turcescu după ce a dezvăluit că a fost colonel sub acoperire

După ce președintele Traian Băsescu a declarat că unul dintre candidații la prezidențiale ar fi ofițer acoperit, jurnalistul Robert Turcescu face o dezvăluire halucinanta pe blogul personal. Acesta a postat pe blogul personal un articol intitulat ”Marturisire si spovedanie” în care dezvăluie faptul că a fost colonel sub acoperire.

”Este vorba de o marturisire. La termenul spovedanie inca reflectez. In ceea ce priveste documentele sunt dispus oricand voi fi chemat de judecator sa arat aceste documente, sa spun adevarul despre ceea ce stiu eu despre aceste lucruri. Deci nu sunt postate de altcineva  eu le-am pus acolo, eu am scris textul acela. Ele sunt in forma fizica si le am in casa mea. Nu vreau sa fac o discutie daca documentele sunt reale sau nu. Vreau sa spun ca nu am trait o eliberare mai mare, o bucurie mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase decat astazi cand m-am eliberat de povoara asta. Si vreau sa fie clar ca am cautat ani de zile pana sa am taria sa scot la iveala ceasta povara”, a spus Robert Turcescu la B1TV.

Robert Turcescu a hotărât să iasă, cel puțin pentru un moment, din viața publică și renunță la emisiunea pe care o prezintă la B1.

”Eu de maine nu voi mai face aceasta emisiune. Nu stiu daca ma retrag  din presa. În contextul actual, pana un judecator daca spunca  dacă am gresit sau nu, pana atunci nu ma taria sa ma infatisez public. În fata judecatorului sunt hotarat sa spun tot, sa incerc sa lamuresc tot pentru ca cu aceasta povara nu o mai pot duce. (..) Nu mai puteam sa vorbesc aici despre ofiterul acoperit ”, a spus Turcescu

 Citește și: DEZVĂLUIREA halucinantă a lui Robert Turcescu – FOTO

1 comentariu la “PRIMA declarație a lui Robert Turcescu după ce a dezvăluit că a fost colonel sub acoperire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *