Skip to content
Societate

Prima plajă din Mamaia care se închide în mijlocul sezonului. „Lărgirea plajelor ne-a condus la moarte”

Facebook/Coco Beach

În plin sezon estival, când patronatele din turism spun că litoralul este luat cu asalt de turişti, o plajă din Mamaia s-a închis din cauza plajelor lărgite.

Reprezentanţii Coco Beach Mamaia au anunţat miercuri, 4 august, că vor închide plaja închiriată de ei de la Administraţia bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL). „Mulţumim tuturor celor care ne-au călcat pragul în această vară şi cu părere de rău vă anunţăm că AM ÎNCHIS înainte de terminarea sezonului”. Cei de la Coco Beach explică de ce au luat această decizie. „Cu această ocazie multumim ABADL ( instituţia care administrează plajele de pe litoral) pentru că ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viaţă în acest sezon…lărgirea plajelor şi nisipul înlocuit cu scoici ne-au condus la moarte rapidă şi sigură”. 

Plajele din Mamaia şi Mamaia Nord au fost lărgite cu aproximativ 50 de hecatre. Firmele care aveau închiriate porţiuni de plajă în aceste zone s-au văzut în situaţia de a-şi amplasa beach barurile şi şezlongurile la zeci de metri faţă de malul mării. Acest lucru a determinat turiştii să evite aceste locuri, informează adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *