Skip to content
Politică

PRIMA reacție a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, după gravele VIOLENȚE din Piața Victoriei! EXCLUSIV

RTV.net

PSnews.ro vă prezintă, în exclusivitate, primele precizări ale Avocatului Poporului – l-am numit pe Victor Ciorbea – referitoare la gravele violențe declanșate de Jandarmeria Română, pe 10 august, în Piața Victoriei.

Încă aflat în concediu, Avocatul Poporului anunță că instituția ”nu mai are nicio atribuție, competență în această problemă, deoarece procurorii lucrează deja la un dosar și ancheta e în plină desfășurare”.

Sesizări, plângeri?

”Eu sunt plecat în concediu încă de dinaintea evenimentelor de pe 10 august, așa că, vedeți dumneavoastră, nu cunosc toate datele problemei. Începând cu ziua de luni, voi fi din nou pe baricade. Având în vedere că sunt în concediu, încă nu am aflat dacă au fost primite solicitări, sesizări, plângeri din partea cetățenilor privitoare la incidentele de pe 10 august. Luni însă, când voi ajunge la birou, voi fi în măsură să vă dau detalii. Până atunci, o puteți contacta pe doamna Ecaterina Mirea, adjunctul pe care l-am delegat pentru această perioadă.

Avocatul Poporului nu mai are nicio atribuție

Oricum, singura constatare pe care o pot face în prezent este că, având în vedere faptul că Parchetul Militar s-a autosesizat a doua zi, Avocatul Poporului nu mai are nicio atribuție, competență în această problemă, deoarece procurorii lucrează deja la un dosar și ancheta e în plină desfășurare, a declarat Victor Ciorbea, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “PRIMA reacție a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, după gravele VIOLENȚE din Piața Victoriei! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *