Skip to content
Politică

PRIMA reacţie a lui Augustin Zegrean, favorit pentru şefia unei filiale PNL: „Sunt destul de dezbinaţi” EXCLUSIV

" "

Redacţia PSnews.ro a obţinut, vineri, PRIMA reacţie a judecătorului Augustin Zegrean (fost preşedinte al Curţii Constituţionale a României), în ceea ce priveşte posibilitatea ca magistratul CCR să preia preşedinţia unei filiale a Partidului Naţional Liberal (PNL).

Amintim că, în aceeaşi zi, senatorul liberal Dorin Dobra a confirmat că numele lui Augustin Zegrean, a fost luat în discuție în organizaţia PNL Bistrița-Năsăud pentru a prelua conducerea interimară a acestei filiale judeţene.

" "

CITIŢI ŞI: Augustin Zegrean ar putea prelua șefia PNL Bistrița

Contactat de redacţia PSnews.ro, magistratul a dat de înţeles că sunt şanse mari să nu accepte propunerea liberalilor bistriţeni.

„Nu. Cred că-s calculele lor şi atâta tot. Nici nu m-a-ntrebat nimeni nimic, şi nici nu cred că aş face asta acum, pentru că mi-ajunge!” a afirmat Zegrean, râzând. „Nu, nu m-am gândit la aşa ceva – nu ştiu ce-i apucă pe ei, să vorbească. Am auzit şi eu tot felul de zvonuri, dar cu mine ei n-au vorbit”, a continuat judecătorul.

La insistenţele noastre privind reacţia lui Augustin Zegrean la o eventuală propunere a PNL-iştilor din Bistriţa-Năsăud, magistratul a replicat: „Nu ştiu – eu chiar nu m-am gândit deloc la asta. E greu… Ei acolo sunt destul de dezbinaţi la ora asta… Nu, nu, nu! Nu pot şti ce gânduri îmi mai vin – nu ştiu. Dar, deocamdată, n-am primit nicio ofertă de la nimeni. Nu m-am gândit la ast”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *