Skip to content
Politică

Prima reacţie a PNL la pactul propus de Viorica Dăncilă

PNL a reacționat prin Raluca Turcan la pactul propus de Viorica Dăncilă pentru restul partidelor și liderilor politici. Lidera deputaților PNL îi transmite premierului că urmărește doar profit electoral după ce a semnat deja un pact, dar pentru clientelă politică, pile și beizadele.

După trei ani de zile de secătuit România premierul ne propune pact pentru bunăstare?

Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor și beizadelelor. Nicio măsură a guvernului Dăncilă nu a fost țintită pe fond pentru bunăstarea românilor.

Ei au urmărit doar profit electoral, împărțirea banilor clientelar și supraviețuirea la cote de avarie a României. Atât.           

E o sfidare fără margini pentru orice om de bun simț din țara asta care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor.

Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament și la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar și usturător răspuns: să plece acasă!”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Reamintim că, În plină campanie pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a venit cu propria propunere de pact pentru partidele politice. Amintind de criza economică din 2010-2012, președintele PSD le cere tuturor politicienilor să semneze că nu vor tăia salarii și pensii, scrie b1.ro.

Doar că ce nu spune premierul este că o decizie a Curții Constituționale din 2010 prevede deja faptul că pensiile nu pot fi tăiate.

1 comentariu la “Prima reacţie a PNL la pactul propus de Viorica Dăncilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *