Skip to content
Sport

Prima reacție a Serenei Williams, după ce a învins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

Facebook/tennis channel
" "

Simona Halep nu i-a putut face față Serenei Williams în sferturile Australian Open 2021. Americanca s-a impus categoric, în două seturi, 6-3, 6-3. Aceasta a oferit o reacție „la cald”, imediat după victoria obținută.

Serena Williams s-a dezlănțuit în duelul cu numărul 2 WTA. Americanca s-a declarat mulțumită de evoluția sa, pe care o consideră cea mai bună de la Australian Open 2021.

" "
" "

„Am realizat că fac multe greșeli neforțate în setul doi. Știam că am abilitatea de a juca mai bine, că trebuie să presez în continuare. Nu a fost vreun mesaj pe care am vrut să-l transmit. A fost meciul meu cel mai bun din turneu, am fost nevoită să fac asta cu numărul doi mondial. Știam că trebuie să-mi cresc nivelul și asta am făcut.

Nu am lucrat în mod special la faza defensivă și deplasarea în teren. Acum un an, antrenorul meu mi-a zis că trebuie să fiu mai solidă în defensivă. Am încercat, în extrasezon, să îmi îmbunătățesc condiția fizică. Viteza a fost mereu o parte bună în jocul meu, sunt mulțumită de ce reușesc”, a declarat Serena Williams pentru Eurosport.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *