Skip to content
Politică

Prima reacţie de la spitalul unde sunt internaţi copiii răniţi în accidentul de pe autostradă

A apărut prima reacţie de la spitalul unde sunt internaţi copiii răniţi în accidentul de pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitală, medicul Raluca Alexandru, a declarat, luni, că micuţii sunt în stare bună şi nu prezintă probleme deosebite.

„Sunt în stare bună; nu sunt probleme deosebite. Au rămas, din diferite considerente, pentru supraveghere medicală şi reuniunea familiei, ulterioară. A fost şi o doamnă consul de la Ambasada Ucrainei, pe post de traducător. Copiii am înţeles că sunt foarte drăguţi, toţi cunosc limba engleză. Personalul s-a înţeles cu ei, ceea ce considerăm că a fost un mare succes. Înţeleg că dormeau în perioada aceea, deci probabil că sperietura a fost mai puternică. Au fost investigaţi, starea le-a permis transportul către Ucraina. Toţi sunt în stare bună”, a explicat Raluca Alexandru.

Amintim că un grav accident a avut loc pe Autostrada Soarelui, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce s-a răsturnat un autocar în care se aflau aproape 30 de ucraineni. În urma accidentului, au murit două persoane, iar câteva zeci au fost rănite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *