Skip to content
Politică

Prima reacție a deputatului PNL Mircea Roșca, după ce DNA a solicitat ridicarea imunității

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au solicitat Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputatului PNL Mircea Roșca, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea în concurs a două infracțiuni de trafic de influență.

Parlamentarul liberal cere Camerei Deputaților urgentarea procedurilor pentru ridicarea imunității.

”Nu mă voi ascunde niciodată în spatele vreunei funcții și nu voi încerca să profit de calitatea de demnitar pentru a fugi de justiție. Drept urmare, solicit Camerei Deputaților urgentarea procedurilor pentru ridicarea imunității mele parlamentare. Mă bucur că împărtășesc aceeași viziune cu a președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește integritatea și modul în care trebuie lăsată justiția să funcționeze.

Nu doresc să fiu asemuit cu tot felul de personaje care au jefuit țara de milioane de euro și au delapidat bugetul statului. Într-o societate în care toată lumea se disculpă, dar mai ales cei care au făcut rău acestei țări, este foarte complicat să-mi demonstrez nevinovăția în fața susținătorilor mei și în fața celor care au crezut și cred în mine. Sunt nevinovat, am încredere în instituțiile statului și mă supun rigorilor legii. Voi demonstra în instanță că este o aberație ceea ce mi se întâmplă”, a declarat Mircea Roșca.

5 comentarii la “Prima reacție a deputatului PNL Mircea Roșca, după ce DNA a solicitat ridicarea imunității

  1. De ce nu impartasesti si valorile lui Hrebenciuc si sa-ti dai demisia din Parlament ? Mari farisei sunteti voi astia din „noul PNL”….

    1. Ai perfecta dreptate ! Daca a ajuns pana si Hrebenciuc exemplu de demnitate fata de astia din noul si maretul PNL, nu mai am replica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *