Skip to content
Politică

PRIMA reacție din CSM după ce PSD a decis revocarea lui Tudorel Toader. Victor Alistar: Atmosfera mai puțin obiectivă nu se va domoli

Antena 3
" "

Victor Alistar, membru CSM, a comentat joi dimineață, la Antena3, decizia PSD de revocare a ministrului Justiției Tudorel Toader din funcție. El a spus că nu știe ce va face președintele Klaus Iohannis în acest caz și a punctat că schimbarea lui Tudorel Toader nu va stopa ecoul criticilor liderilor europeni la adresa României pe tema justiției, având în vedere că statele UE sunt în campanie electorală.

Nu avem de unde să știm noi ce va face președintele. Știm care sunt deciziile CCR în această materie, dar ce se va întâmpla în mod efectiv în mediul politic tumultuos din România, având în vedere că este lună electorală, este greu de prezis. O asemenea competență aparține premierului și, de asemenea, Parlamentului, dacă se optează pentru varianta restructurării Cabinetului. (…) Avem o campanie electorală la nivelul întregii UE. Sunt grupuri politice care sunt în competiție. Deci, până nu se finalizează alegerile europarlamentare, atmosfera mai puțin obiectivă nu se va domoli. (…) Nu văd ca schimbarea ministrului Justiției să îmbunătățească sau să înrăutățească în vreun fel oglinda sau ecoul extern al dezbaterilor interne”, a spus Alistar, într-o intervenție la Antena3.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *