Skip to content
Politică

PRIMA reacție din PNL de după decizia de achitare a lui Orban: Este un RESTART! EXCLUSIV

rador.ro

Citiți în cele ce urmează o primă reacție din interiorul Partidului Național Liberal, de după decizia de achitare definitivă în dosarul în care Ludovic Orban este acuzat acuzat de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite pentru că i-ar fi cerut omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu 50.000 de euro pentru finanţarea campaniei sale electorale pentru Primăria Capitalei.

CITIȚI ȘI UPDATE Bucurie mare în PNL: Ludovic Orban, achitat DEFINITIV

Astfel, contactată de redacția de știri PSnews.ro, senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că decizia de achitare ”nu este o surpriză”.

Nu este o surpriză pentru mine această achitare. E un lucru perfect normal ceea ce se întâmplă. Din păcate, e un lucru perfect anormal sau nu sunt lucruri anormale, ceea ce s-a întâmplat în campania electorală sau în plină campanie electorală, când Ludovic Orban era candidatul PNL pentru Primăria Generală. Uite cum un dosar justifică rezultatul în alegeri, candidaturile din campania electorală ș.a.m.d

Nu vreau să merg mai departe cu niciun fel de critică pentru că PNL este un moment de bucurie, un restart practic, o ușurare că putem face în continuare politică în opoziție la un PSD abuziv care numai de guvernare nu se ocupă și care în fiecare zi ne dă motive de sancționat”, a declarat Alina Gorghiu pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *