Skip to content
Politică

PRIMA reacție din PNL de după ultima demisie de la Cotroceni EXCLUSIV

newsar.ro

O demisie răsunătoare a fost anunțată, marți, printr-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale: Simina Tănăsescu a decis să renunțe la funcția de consilier prezidențial.

În acest context, contactată de PSnews.ro, senatorul PNL Alina Gorghiu a subliniat că decizia luată de Tănăsescu ”este strict o opțiune personală”, din dorința de a nu afecta imaginea președinției.

Este o decizie pe care doamna consilier știe de ce a luat-o. Bănuiesc că a pus înaintea intereselor domniei sale imaginea președinției și nevrând să o afecteze cu nimic, a luat această decizie. Este strict o opțiune personală, din punct de vedere legal nu avea de ce să facă acest pas.

Mă îndoiesc că la presiunea cuiva, consilierul prezidențial a luat această decizie. Cred că pur și simplu este o analiză de oportunitate făcută de domnia sa, care nu a vrut în niciun fel ca acest scandal public din ultimele zile, generat de prezența la dimineață, la prânz și seara a unui judecător de la CCR pe toate posturile, care ar trebui să își clarifice situația cu mandatul înainte de a fi pe toate posturile de televiziune. Dar mă rog, domnia sa preferă să pună într-o situație ridicolă și CCR-ul și persoana domniei sale. Bănuiesc că tot acest scandal a determinat-o pe Simina Tănăsescu a determinat-o să facă pasul lateral”, a declarat Alina Gorghiu.

Amintim că Simina Tănăsescu, consilierul prezidenţial din Departamentul Reformă Instituțională și Constituțională a fost implicată într-un scandal cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu. DETALII AICI: Membrul CCR cu mandatul sub semnul întrebării acuză presiuni nebănuite: Vă dau în judecată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *