Skip to content
Politică

UPDATE: Orban: toleranţă zero! / Prima reacţie din PNL la demisia lui Ponta. Orban: Absolut necesară! EXCLUSIV

UPDATE 11:04

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a revenit cu declaraţii, în faţa camerelor de luat vederi, în legătură cu recenta demisie anunţată de premierul Victor Ponta.

„În toată perioada asta, românii au suferit şi imaginea ţării a avut mult de suferit, iar relaţiile pe plan intern s-au degradat. Mesajul este clar: toleranţă zero faţă de corupţie, clientelism politic, traseism politic. E şansa unui nou început. Cred că formaţiunile politice trebuie să înţeleagă că trebuie să se schimbe radical, pentru că lumea nu mai acceptă ca viaţa politică să se desfăşoare ca până astăzi”, a spus Orban.

Întrebat ce va face PNL în perioada imediat următoare, Ludovic Orban a evitat să dea un răspuns tranşant.

„Vom lua toate măsurile. Încă n-am evaluat situaţia şi n-am luat o decizie politică. Poate sunt posibile mai multe soluţii. În momentul de faţă, nu pot să spun ce decizie va lua PNL”, a mai arătat Orban.

—————–

ŞTIREA INIŢIALĂ (10:50)

Avem prima reacţie la cald, din Partidul Naţional Liberal (PNL), la demisia lui Victor Ponta din funcţia de prim-ministru al Guvernului României.

CITIŢI ŞI: Inevitabilul s-a produs: Ponta demisionează. Cine a făcut anunţul

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, pentru PSnews.ro, că demisia lui Ponta este „absolut necesară”, pentru că a făcut „destul rău României”.

„Aştept demisia lui Ponta – este absolut necesară. Au făcut destul rău României Ponta şi PSD-ul şi este momentul să plece”, ne-a spus Orban.

Mai mult: liberalul a afirmat că PNL nu mai sprijină niciun premier PSD, optând pentru alegeri anticipate.

„Nu mai sprijinim niciun fel de premier din partea PSD. Cred că cea mai bună soluţie ar reprezenta-o alegerile anticipate”, a subliniat liderul liberal.

Pe de altă parte, Ludovic Orban nu a putut să precizeze următoarea mutare a PNL.

„Aşteptăm demisia. Evident, o să întrunim organismul de conducere a PNL, pentru a vedea ce strategie vom lua”, a încheiat el.

2 comentarii la “UPDATE: Orban: toleranţă zero! / Prima reacţie din PNL la demisia lui Ponta. Orban: Absolut necesară! EXCLUSIV

  1. … Mesajul este clar: toleranţă zero faţă de corupţie, clientelism politic, traseism politic. …
    Cat de nesimtit poate fi personajul asta insalubru ??? El vorbeste de coruptie, cand sta cu Transalpina in spate ? El vorbeste de clientelism politic si il are pe Boc coleg de partid ??? El vorbeste de traseism politic, cand PNL-ul a sarit in numai o ora dupa inchiderea urnelor la europarlamentare din barca ALDE in cea a PPE ??? REVIN CU ACEEASI INTREBARE, CAT DE NESIMTIT POATE FI GUNOIUL ASTA INCAT TOCMAI EL SA IASA CA PADUCHELE IN FRUNTE SI SA GRAIASCA ???

  2. P.S.
    Stati sa-l vedeti pe libidinos ca incepe acum sa-l linga in dos iar pe Oprea, ca altfel nu are majoritate ! Ce politist motociclist ? Ce coruptie ??? Ca doar el a lovit persoana aia pe trecerea de pietoni si cu masina prietenului Nelu Iordache de pe Transalpina, si nu e vinovat ! Deci, cum sa fie Oprea vinovat de ceva ??? Nuuuu… Oprea va redeveni un baiat bun, ca inainte de motiunea de cenzura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *