Skip to content
Politică

PRIMA reacţie din PNL legată de plagiatul lui Victor Ponta. Cezar Preda: „Minciuna are picioare scurte!” EXCLUSIV

Redacţia PSnews.ro vă prezintă PRIMA reacţie din PNL legată de plagiatul fostului premier Victor Ponta. Este vorba despre deputatul Cezar Preda, care l-a criticat dur pe parlamentarul PSD.

CITIŢI ŞI: CNATDCU, verdict istoric în cazul lui Ponta: A PLAGIAT! Ministrul Educaţiei trebuie să-i retragă titlul de doctor

„Minciuna are întotdeauna picioare scurte! Cred că cel mai bine ar fi să vă răspundă cei care au încercat, câţiva ani, să acopere acest plagiat grosolan. În rest, despre modul în care şi-a construit domnul Ponta cariera pe minciună, acesta deja este fapt cotidian în România”, ne-a spus Preda.

Întrebat la cine se referă, Cezar Preda i-a nominalizat pe Mihnea Costoiu şi pe Liviu Pop, care au ocupat funcţia de ministru pentru Învățământ Superior din guvernele Ponta 2 şi 3, respectiv de ministru al Educaţiei în cabinetul Ponta 1.

CITIŢI ŞI: Ponta, reacţie virulentă după decizia CNATDCU privind plagiatul: „That will be fun!”

„Mă refer la Costoiu, la domnul Pop – la oamenii care au încercat să facă tot ce a depins de ei, să ascundă acest plagiat, ani de zile, multiplicând, politizând comisii, crezând că politicienii sau politrucii pot da verdicte pe specializări foarte serioase. Uite că, până la urmă, aceste comisii, formate numai din specialişti, le-au arătat cât de mincinoşi erau şi cât de servili erau, pentru ca Ponta să nu fie arătat aşa cum era în realitate: gol”, a punctat deputatul PNL.

Solicitat să comenteze şi scandalul de plagiat al actualului ministru de Interne, Petre Tobă, Cezar Preda a răspuns: „Să aşteptăm verdictul comisiei! Acum, avem o comisie care nu mai poate fi acuzată că are vreo ingerinţă politică în ea. Şi nu numai în cazul dânsului – toţi cei care sunt suspecţi: mergeţi şi la domnul Pandele (Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari – n.r.)… Sunt mai mulţi care trebuie verificaţi. Chiar şi sugerez să se ducă la familia Pandele, să-i întrebe de diplome de doctorat”.

1 comentariu la “PRIMA reacţie din PNL legată de plagiatul lui Victor Ponta. Cezar Preda: „Minciuna are picioare scurte!” EXCLUSIV

  1. Poate domnul Preda sa ne puna la dispozitie teza de doctorat a domniei sale, sustinuta la UPG acum ceva vreme intr-un anonimat total ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *