Skip to content
" "
Politică

PRIMA reacție din PSD. Cum răspunde Nicolicea informațiilor privind data la care va fi dată OUG pe amnistie și grațiere EXCLUSIV

realitatea.net

Proiectul ordonanţei de urgenţă privind amnistia şi graţierea este aproape finalizat şi va fi adoptat în ultima şedinţă de Guvern de dinaintea Crăciunului, susţin surse politice pentru Adevărul. Mai rămâne ca Liviu Dragnea să stabilească limita pedepselor. Iniţial, urmau să fie graţiate pedepsele mai mici de cinci ani, chiar şi pentru fapte de corupţie, însă Dragnea ar vrea să ridice limita la 8 ani, ca să scape şi Darius Vâlcov..

Potrivit surselor citate, proiectul va fi iniţiat de ministrul de Interne Carmen Dan, după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a refuzat să-şi asume amnistia şi graţierea, în ciuda insistenţelor lui Liviu Dragnea, scrie Adevărul.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu Eugen Nicolicea pentru o declarație cu privire la veridicitatea informației conform căreia o OUG pe amnistie și grațiere ar urma să fie dată înainte de Crăciun. Astfel, potrivit deputatului PSD, informația este un simplu zvon.

Nu are rost să comentez zvonuri. Întâi și întâi a fost Digi24, acum este zvon pe surse. Ce comentăm?”, a spus Eugen Nicolicea, evitând să ofere un răspuns clar cu privire la aspectul mai sus menționat.

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *