Skip to content
Politică

PRIMA reacție din PSD de după plecarea lui Mihai Tudose din partid: Trebuie să fie un semnal de alarmă!

tribuna.ro

Fostul premier Mihai Tudose a anunțat marți decizia sa de a părăsi PSD și de a se înscrie în formațiunea politică la conducerea căreia se află Victor Ponta: PRO România.

Detalii aici: Mutare șoc pe scena politică: Mihai Tudose s-a înscris în PRO România

În acest context, PSnews.ro a luat legătura cu unul dintre foștii miniștri ai Guvernului Tudose pentru a afla care este opinia sa cu privire la anunțul făcut de ex-premier. Astfel, fostul ministru delegat pentru dialog social, Gabriel Petrea a ținut să sublinieze că plecarea lui Tudose este o pierdere pentru partid și speră să existe o analiză a acestei plecări.

”Este o pierdere pentru partid. Era un om cu experiență și cu vechime în partid. Nu am apucat să discut cu nimeni pe tema asta și sper să avem o analiză a acestei plecări și să remediem motivele care au stat la baza acestei decizii.

Orice plecare din partid trebuie să fie un semnal de alarmă pentru că noi nu suntem un partid care ținem la membrii noștri, mai ales la cei care au experiență și au influențat partidul într-un mod pozitiv. O să încerc să îmi dau seama de ce a venit această veste. Această plecare trebuie să o analizăm cu mare atenție, PSD nu își permite să piardă oameni valoroși, indiferent car este numele acestora”, a declarat fostul ministru pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *