Skip to content
Politică

PRIMA reacție din PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea

lugojinfo.ro

Procesul în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman a ajuns la final. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

DETALII AICI: Instanța a pronunțat sentința pentru Liviu Dragnea: a fost CONDAMNAT DEFINITIV la 3 ani și 6 luni de închisoare cu EXECUTARE

Contactat de PSnews.ro, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a susținut că ”PSD are o mare pierdere pentru că președintele partidului a fost condamnat”.

„Oricum aș judeca lucrurile, acum nu se mai poate face nimic. Pe plan personal, sunt niște consecințe foarte importante pentru Liviu Dragnea. Pe plan instituțional, ca președintele Camerei Deputaților să ajungă în închisoare este o mare problemă. În plan politic, PSD are o mare pierdere pentru că președintele partidului a fost condamnat. Dincolo de consecințele acestea electorale sunt și acelea care țin de ierarhia partidului, de buna funcționare a mecanismelor într-un partid.

Sper ca toți cei care fac parte din structurile decizionale să judece cu calm și să ia o decizie care să ducă la funcționarea în continuare a PSD”, a declarat Dumitru Buzatu.

Întrebat cine ar trebui să îi preia locul lui Liviu Dragnea la conducerea partidului, Buzatu a replicat:

„Nu am o idee acum, cred că trebuie puse în funcțiune mecanismele procedurale de alegere. Până atunci, în mod statutar, președintele executiv Viorica Dăncilă se va afla la conducerea partidului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *