Skip to content
Politică

PRIMA reacție din PSD după demisia senatorului Botnariu. Șerban Nicolae: Bănuiesc că decizia este în acest context! EXCLUSIV

psnews.ro

Senatorul Șerban Nicolae – liderul grupului PSD din Senat – a oferit miercuri o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat cea mai recentă demisie din formațiunea politică la conducerea căreia se află Liviu Dragnea.

Amintim că senatorul PSD Emanuel Botnariu și-a anunțat miercuri demisia din partid. Emanuel Botnariu este parlamentar ales în circumscripţia electorală nr.25 Ilfov, după alegerile parlamentare din decembrie 2016. Grupul senatorilor PSD avea 71 de aleși până la demisia lui Botnariu.

DETALII AICI: Tsunami în PSD: un senator a DEMISIONAT

Concret: parlamentarul de București a ținut să sublinieze că gestul senatorului PSD de a demisiona din partid, poate avea legătură cu apropierea dintre acesta și primarul Capitalei, Gabriela Firea, una dintre vocile contestatare ale actualei conduceri a formațiunii politice.

”Bănuiesc că este în contextul în care el este senator de Ilfov și membru al PSD Ilfov, unde președinte este Gabriela Firea. Bănuiesc că în acest context este decizia luată de domnul Botnariu. Încă nu am avut o discuție cu el, dar nu îmi fac griji în legătură cu atitudinea la vot sau cu comportamentul ca senator. Dânsul va fi, pratic, tot alături de colegi”, a declarat Șerban Nicolae pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *