Skip to content
Politică

PRIMA REACȚIE din PSD în urma CUTREMURULUI stârnit de Ecaterina Andronescu! EXCLUSIV

psd-ploiesti.ro

PSnews.ro vă prezintă prima reacție din PSD după cutremurul stârnit de Ecaterina Andronescu, care a solicitat public demisiile lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Liderul PSD-iștilor vasluieni – l-am numit pe Dumitru Buzatu – critică în termeni duri, în exclusivitate pentru PSnews.ro, demersul colegei sale de partid, Ecaterina Andronescu, de a solicita demisiile lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, demers făcut ”așa, aiurea, hodoronc-tronc, fără să aibă nici o treabă cu situația reală!”.

”Eu o cunosc foarte bine pe doamna Ecaterina Andronescu și, vă mărturisesc, am rămas foarte surprins de faptul că i-a cerut demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a premierului Viorica Dăncilă. Este vorba de maniera individuală a unora de a comenta, de a face solicitări așa, aiurea, hodoronc-tronc, fără să aibă nici o treabă cu  situația reală. Așa a făcut acum Ecaterina Andronescu, așa a făcut Codrin Ștefănescu, recent, când a zis că PSD trebuie să facă un miting cu un milion de oameni – a vorbit și el aiurea! Eu am calmat în mai multe rânduri situații de acest gen, fiindcă știu cât de rău pot face. Ce regret cel mai mult este că avem de-a face cu oameni care au însemnat ceva pentru PSD și care, poate fără să-și dea seama de asta, cauzează mari probleme de imagine acestui partid”, ne-a declarat Dumitru Buzatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *