Skip to content
Politică

PRIMA reacție a Ecaterinei Andronescu după ce DNA cere urmărirea penală

Direcția Națională Anticorupție cere Parlamentului încuviințarea urmăririi penale pe numele a nouă miniștri în dosarul Microsoft. Printre aceștia se numără Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Daniel Funeriu și Dan Nica.

Se pare că miniștri au aflat din presă de această acțiune a DNA.

”Sunt Șocată. Dacă dvs vă spune cineva așa ceva, dvs cum ați reacționa? Că am fost ministru nu pot să neg, dar să imi spună că am luat ceva de la cineva neg cu vehemență. Nu am niciun fel de bănuială și mi se pare că este o încercare de a denigra o persoană. Eu nu știu ce să vă spun mai mult decât știți dvs.Niciodată nu am pretins de la nimeni niciodată niciun ban. Dacă am putut face proiecte pentru învățământ bine, dar nu am luat niciun ban. Sunt acuzații foarte grave”, a spus Andronescu la România TV.

Potrivit DNA, Ecaterina Andronescu ar fi acuzată de  abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani, în perioada în care avea calitatea de ministru.

2 comentarii la “PRIMA reacție a Ecaterinei Andronescu după ce DNA cere urmărirea penală

  1. Ce mi se pare curios este faptul ca numai unor ministri membri PSD li se aduce acuzatia de spalare de bani si mita. Celor din PMP li se imputa numai abuzul in serviciu. Sa spui ca doamna Andronescu sau profesorul Atanasiu au luat mita si au spalat bani este caraghios chiar si pentru DNAul romanesc.Lluluta a cam sarit gardul rau de tot de data asta. Sa acuzi un ministru ca a promovat un proiect de informatizare a scolilor este absolut caraghios. Nu DNA hotaraste care proiecte sunt bune pentru tara. Pe cand DNA va cerceta proiectele aberante ale madamei Udrea care chiar au fost si sunt o paguba pentru tara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *