Skip to content
Politică

Prima reacție a Elenei Udrea în dosarul Alinei Bica: Nu am nicio legătură cu acest subiect şi niciun fel de implicare în acest caz

Elena Udrea a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care arată că nu are niciun fel de implicare în dosarul Alinei Bica, în care apare și numele fostului ei soț, Dorin Cocoș.

„Nu ştiu nimic despre cazul retrocedărilor supraevaluate în care ar fi implicaţi doamna Alina Bica şi fostul meu soţ, Dorin Cocoş. Nu am nicio legătură cu acest subiect şi niciun fel de implicare în acest caz. Relaţia de prietenie pe care o am cu doamna Alina Bica este de notorietate publică, nu am ţinut-o niciodată ascunsă şi a început ca urmare a colaborării în Guvernul din care amândouă am facut parte.

Văzând că s-a speculat pe ideea nominalizării sale în comisia de la ANRP, fac precizarea că doamna Alina Bica a reprezentat acolo Ministerul Justiţiei ca efect al legii.

Precizez că nu am discutat niciodată cu doamna Bica despre activitatea ei la ANRP, nici când era acolo, nici după ce a plecat din respectiva Comisie. Mai mult, până la suspendarea activităţii Agenţiei, nu am ştiut măcar ca ea este cea care reprezintă Ministerul Justiţiei (MJ) în restituirea proprietăţilor, nefiind un aspect care să fie de interes pentru activitatea mea în Guvern”, arată Elena Udrea.

Președintele PMP mai adaugă faptul că a apreciat întodeauna „profesionalismul doamnei Alina Bica, recunoscut prin participarea sa la elaborarea celor două noi Coduri Penale şi la menţinerea legalităţii actelor adoptate de Guvern pe care chiar ea le aviza, de regulă, din partea MJ”.

În finalul mesajului Elena Udrea afirmă: „Nu ştiu care sunt faptele de care este acuzată, dar sper că îşi va putea dovedi nevinovăţia în faţa legii”.

udrea mesaj fb

1 comentariu la “Prima reacție a Elenei Udrea în dosarul Alinei Bica: Nu am nicio legătură cu acest subiect şi niciun fel de implicare în acest caz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *