Skip to content
Politică

PRIMA reacție a Elenei Udrea după cererea de arestare. Noi valuri de acuzații la adresa lui Coldea și Kovesi

Miercuri, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus extinderea cercetărilor față de Elena Udrea, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită și au cerut încuviințarea arestării preventive.

În acest context, în cadrul unei intervenții telefonice la B1 tv, Elena Udrea a avut o primă reacție după ce procurorii au cerut încuviintarea arestarii preventive.

„(…) Chiar si asa nu pot sa nu ma intrebe si pe mine, care e punctul meu de vedere legat de aceasta sponsorizare a unei companii private catre o companie privata. Dintr-o data, cerere de arest preventiv  in conditiile in care in ultimele 4 zile, prima incepere de urmarire penala intr-un dosar joi , astazi, ieri inca o cerere de urmarire, azi cerere de arestare. E necredibil ca nu se intampla dintr-un anumit motiv si fiindca il acuz pe Coldea de dorința de a controla in acest moment puterea in Romania. Nimeni nu poate contesta relatia dintre Coldea si Kovesi. Relatia foarte buna pe care o au. (…)”, a transmis Elena Udrea.

Udrea a declarat că va avea o expunere in fața Parlamentului, punctând ca va avea o declarație pe care o va trimite tuturor ambasadelor.

„Daca poate gresi un Presedinte de stat, un prim-ministru, de ce n-ar putea gresi si un general SRI sau un procuror?
Nu stiu ce voi face, dar in mod cert voi avea o expunere in fata Parlamentului, care e format din oameni care au votul poporului. Voi spune tot ce se intampla in România in acest moment. Daca intentia lor e sa-mi inchida gura, pana s-ar intampla arestul, mai sunt cateva zile, tot mai am timp sa spun tot ce stiu. O declaratie pe care o voi trimite tuturor ambasadelor. Ce se intampla in acest moment e lupta mea cu generalul Coldea.”

Eu am mers la Ponta la birou. Deci, eu sunt unul dintre cei care au vrut si au contribuit, in limita care v-am spus, ca Kovesi sa ocupe aceasta functie. Nu inseamna ca daca un om actioneaza corect in 99,9 %, nu inseamna ca nu poate actiona gresit in 1 % cu intentie sau fara, in acest moment cu intentie.”, a precizat Elena Udrea.

Sursa foto:inpolitics.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *