Skip to content
Politică

Prima reacție a Elenei Udrea la scandalul din PSD

Președintele PMP Elena Udrea a reacționat astăzi după ce Dan Șova, Marian Vanghelie și Sebastian Ghiță s-au autosuspendat din PSD.

Candidatul la președinție, Elena Udrea, este de părere că autosuspendările din PSD sunt cauzate de „un scandal de campanie din interior”. Potrivit președintelui PMP, social-democrații „se bat pe funcții”, iar „Ponta e pândit de colegi să i se ia locul”.

Elena Udrea consideră că ceea ce se întâmplă în PSD poate fi definitoriu pentru soarta României.

”E important că e un partid mare care poate influența soarta României”, a adăugat liderul PMP.

Nu în ultimul rând, Elena Udrea nu a vrut să spună pe cine va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale, în cazul în care nu va intra în această etapă.

”Pe Victor Ponta nu am cum să-l susțin pentru că gândim diferit lucrurile și țara, iar de Iohannis nu sunt multe care mă leagă, nu am de ce să am încredere în acest om care se ferește de a veni într-o dezbatere cu mine în fața electoratului. Îmi rezerv dreptul de a nu spune până atunci ce voi face”, a declarat Elena Udrea.

3 comentarii la “Prima reacție a Elenei Udrea la scandalul din PSD

  1. Fina cunoscatoare a culiselor din politica romaneasca—chiar domnia sa a trecut printr-un eveniment nefericit cand nici macar SPP- istii–nu au reusit sa recupereze urnele cu care fugise VASILE BLAGA—doamna UDREA ELENA -demonstreaza inca o data ca duce o campanie pozitiva–neimplicandu-se in problemele interne ale altui partid .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *