Skip to content
Politică

Prima reacție a fostului ministru Cristian David privind ancheta DNA

Fostul ministru al Internelor Cristian David, pentru care DNA a cerut luni aviz de urmărire penală pentru luare de mită şi spălare de bani într-un caz privind un titlu de proprietate, afirmă că nu a avut niciun fel de implicare în emiterea vreunui document legat de stabilirea dreptului de proprietate.

„Nu am avut niciun fel de implicare în emiterea vreunui document legat de stabilirea dreptului de proprietate, în consecinţă, nu există nicio premisă de a fi pretins nimănui nimic. Sunt surprins de momentul ales de un denunţător care şi-a „amintit” tocmai acum pretinse fapte din 2007″, afirmă Cristian David, într-o declaraţie transmisă Mediafax.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cere aviz de la preşedinte pentru urmărirea penală a fostului ministru al Internelor Cristian David, pentru luare de mită şi spălare de bani, existând suspiciuni că ar fi primit 500.000 de euro pentru ca o persoană să primească titlul de proprietate asupra unui teren de 15 hectare din Buzău.

Citește și: Încă un fost ministru, anchetat de DNA. EXCLUSIV George Scutaru, Cristinel Bîgiu și primarul Boșcodeală reacționează în cazul lui Cristian David

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *