Prima reacție a lui Antonescu privind situația lui Iohannis

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a oferit în această dimineață un punct de vedere privind situația juridică cu care se confruntă Klaus Iohannis în acest moment.

”Domnul Iohannis a fost ales legitim, democratic în funcția de președinte al PNL. Un lucru este cert: candidatura la președinție a lui Iohannis nu e niciun fel de consecință. Dacă Iohannis va depune semnăturile,  el este un candidat absolut legitim. Până la recunoașterea juridică a faptului că Iohannis este președinte al PNL”, a explicat Antonescu.

”Nu sunt președinte al partidului, eu am demisionat. Nu cred că această problemă îi va aduce vreo daună electorală, nu cred că vor fi repercursiuni la nivelul imaginii.

Există întotdeauna oameni care contestă. Chiar dacă este vorba de un primar PNL care a contestat această alegere a PNL nu ne miră (n.r.: Dănuț Bădău, primar al orașului Pucioasa este cel care l-a contestat pe Klaus Iohannis în instanță), având în vedere ce se întâmplă cu primarii în această perioadă”, a mai adăugat fostul președinte al PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL