Skip to content
Politică

Prima reacție a lui Călin-Popescu Tăriceanu, după rezultatele exit-poll

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Călin-Popescu Tăriceanu, le-a mulțumit, duminică seara, imediat după ce urnele de vot s-au închis, tuturor celor care au înțeles mesajul pe care a dorit acesta să îl transmită. Totodată, prezidențiabilul consideră voturile pe care le-a primit o obligație din partea sa și a colegilor săi.

„Le mulțumesc tuturor simpatizanților care ne-au ajutat în această campanie extrem de grea. A fost un moment în care am încercat să explic cetățenilor cum văd evoluția României în viitor. Rezultatele pe care le-am avut sunt numai la nivelul exit-poll-urilor și sigur că așteptăm cu toții cu multă înfrigurare rezultatul voturilor care apar mâine dimineață. Până atunci, ce doresc să spun e că voturile pe care le-am primit înseamnă din partea mea și a colegilor mei o obligație.”, a declarat candidatul la Președinție

Prezidențiabilul a mai adăugat că Proiectul România a 7-a Putere a Europei este un proiect pentru care va lupta în continuare, indiferent de rezultate.

„Proiectul România a 7-a putere a Europei este un proiect pentru care mă voi lupta până la capăt pentru că România are nevoie de un astfel de proiect ca să se așeze pe locul firesc pe care România trebuie să îl aibă în Europa.”, a adăugat Călin-Popescu Tăriceanu.

 

 

 

 

 

2 comentarii la “Prima reacție a lui Călin-Popescu Tăriceanu, după rezultatele exit-poll

  1. Domnule Tăriceanu, mă declar complet dezamăgit de rezultatele acestor alegeri. S-a dovedit încă o dată că românii nu au habar ce este aceea o ideologie şi cum arată un liberal adevărat. Din nou, românii au votat sigle, nu oameni. Cu toate acestea, este remarcabil că un candidat independent a reuşit să se claseze pe locul trei în aceste alegeri. Deşi nu vă consolează neapărat, eu cred că oferta făcută de domnul Ponta este cea mai potrivită, în momentul de faţă, pentru România. Avem nevoie de un premier competent (nu marionetă, ca alţii), sprijinit de un preşedinte arbitru, nu jucător. În aceste condiţii, mă bucur să spun că domnul Ponta mi-a uşurat alegerea, prin decizia de a vă alege pe dumneavoastră să formaţi noul Guvern de după alegeri. În acest moment, reprezentaţi singura opţiune a românilor care-şi preţuiesc trecutul şi care sunt dispuş să munceacă onest pentru a-şi construi viitorul. Vă susţin în totalitate în demersul dumneavoastră de a schimba în bine România.

  2. Vreau sa incep prin a-l felicita pe domnul Tariceanu pentru rezultatul obtinut in primul tur al alegerilor prezidentiale. „România, a şaptea putere a Uniunii Europene” este singurul proiect politic de ţară deopotrivă ambiţios şi realist. Domnule Tăriceanu, deşi nu este ceea ce ne-am dorit, eu cred că opţiunea de a-l susine de candidatul Victor Ponta este cea mai bună. Este parteneriatul de care avem nevoie. Tandemul Ponta presedinte si Tariceanu premier este garantia ca regimul Basescu nu va continua. Avem nevoie de o coducere responsabila, iat Calin Popescu Tariceanu este singurul candidat cu competenta si experienta necesara pentru a ocupa functia de Prim Ministru al Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *