Skip to content
Politică

UPDATE Ce spune Victor Ponta despre demisia deputatului PSD / Prima reacție a lui Hrebenciuc: În 2016 revin

UPDATE Victor Ponta a oferit presei o primă reacție privind demisia din Parlament a colegului său, Viorel Hrebenciuc.

 „Gestul lui Viorel Hrebenciuc a scos practic partea de justiţie din campania electorală, aşa cum era folosită începând de ieri”, a declarat Victor Ponta, la Parlament.

Întrebat dacă a vorbit cu Hrebenciuc după ce acesta şi-a dat demisia, Ponta a replicat: „Nu am avut o discuţie cu el, e decizia lui.”

Citește și: Decizie de ultimă oră a lui Viorel Hrebrenciuc. Reacția lui Zgonea: ”Nu las prizonieri pe câmpul de luptă”

În această dimineață, deputatul Viorel Hrebenciuc și-a anunțat demisia din funcția sa de deputat. Acesta și-a înregistrat demisia la cabinetul secretarului General al Camerei Deputaților.

În acest moment, Hrebenciuc nu mai beneficiază de imunitate și poate fi arestat preventiv, dacă judecătorii dau curs cererii DNA.

În acest context, Viorel Hrebenciu a declarat că demisia din Parlament este o decizie personală, dar că din PSD nu demisionează.

„Din partid nu demisionez.  Sunt la dispozitia procurorilor. E decizia mea personală ( n.r.: să demisioneze din Parlament)”, a transmis Hrebenciuc.

Totodată, Viorel Hrebenciuc a afirmat că nu este dezamăgit și că e foarte tare psihic, menționând că în 2016 revine.

(…)Nu sunt dezamagit , sunt foarte tare psihic. Sunt discutii care au fost la cafea. În 2016 revin”, a declarat Viorel Hrebenciuc.

2 comentarii la “UPDATE Ce spune Victor Ponta despre demisia deputatului PSD / Prima reacție a lui Hrebenciuc: În 2016 revin

  1. Noi te rugam sa nu mai revii. iar rugamintea cea mai mare e sa-l iei si pe ponta cu tine , de fapt ideal ar fi sa va duceti cu totii !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *