Skip to content
Politică

Prima reacție a lui Klaus Iohannis după dezbaterea cu Victor Ponta

Prezidențiabilul ACL a reacționat prompt după duelul cu Victor Ponta de la Realitatea TV și le-a adresat un mesaj pe Facebook tuturor susținătorilor săi.

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați urmărit emisiunea din această seară! Eu sunt un om al regulilor, al bunului simț, știu să ascult și să îmi respect interlocutorul, oricine ar fi. Împreună, cu decență și respect, cu rigoare și onestitate, continuăm lupta pentru România noastră, o Românie a normalității pe care o merităm!”, a precizat iohannis pe o pagină de socializare.

4 comentarii la “Prima reacție a lui Klaus Iohannis după dezbaterea cu Victor Ponta

  1. Mesaj pentru dl Victor Ponta:
    Domnule Victor Ponta, aveti grija sa nu mai aratati si in alte emisiuni brosura aceea cu copertile rosiatice, pentru ca seamana izbitor cu carticica de invataturi a lui Mao, despre care stim ca va este atat de draga!…
    Mesaj pentru dl Rares Bogdan:
    Domnule Rares Bogdan, nu va mai imaginati ca puteti sa fiti echidistant intre BINE si RAU. Iar daca totusi puteti, atunci fiti sigur ca slujiti RAUL.

  2. Mai johannis,tu esti serios ai venit cu mina in cur si ti ai batut joc si de jurnalisti si de alegatorii tai.du te acasa,esti penibil.cum. dracu au luat pnlistii ass o plasa sa dai un diamant ca antonescu peun bolovan ca johannis..

  3. Am vazut si cat respecti, si cat vorbesti, si cat te pricepi la toate si la nimic, si cat bun simt ai, si cat de decent si onest esti. Concluzia ? Du-te nene acasa, ca esti afara din peisaj ! Asa bocanc in gura cum ti-ai luat la ultima intrebare, nu ai sa mai vezi vreodata ! Tocmai cand doreai sa fii smecher. Ghinion !

  4. Mă îngrozesc,, dacă poporul face greşala şi îl voteză, vom fi de râsul universului, după infractori vom duce la export şi un preşedinte care este din altă lume, din alt film, cei de afară vor crede că a am înnebunit de am ales aşa ceva..Joahnnis ar face bine, dacă ţine cu acest popor, să se retragă şi poate se găseşşte varianta ca să alegem între Ponta şi Tăriceanu, ar fi altceva…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *