Skip to content
Politică

Prima reacție a lui Ponta la adresa tandemului Dragnea & Ghiță

Premierul Victor Ponta, președinte și candidat al PSD în alegerile prezidențiale, a declarat joi, la Mediaș, că deocamdată el este „șeful” în partid, răspunzând unei întrebări a unui jurnalist privind asigurarea conducerii PSD.

„Deocamdată eu sunt șeful PSD-ului și o să vă anunț„, a spus Ponta, fiind întrebat de un jurnalist ce se va întâmpla cu „șefia” partidului. Liderul PSD nu a mai făcut și alte declarații.

Întrebat dacă este o țintă a DNA, Ponta a răspuns:

„Nu sunt o țintă a nimănui. Cred că toată lumea mă sprijină și mă iubește. Contracandidații mei, doamna Udrea, domnul Iohannis, doamna Macovei spun noi n-avem nici o idee, dar DNA o să distrugă PSD-ul și pe Ponta. Își fac un calcul greșit, la fel de greșit ca și cel al colegilor mei care cred că deja am câștigat alegerile și nu mai au altceva de făcut decât să discute despre scaunul de la PSD”, a spus Ponta.

Premierul a participat joi, la Mediaș, la aniversarea unui secol de transport de gaze naturale în România, eveniment care a avut loc la Mediaș, la sediul central al Transgaz.

El a fost însoțit la Mediaș chiar de vicepremierul Liviu Dragnea, cel care nu și-a ascuns dorința de a ocupa scaunul de președinte al PSD, după alegerile prezidențiale din această toamnă.  De asemenea, Ponta a fost însoțit și de Ioan Rus, ministrul Tranporturilor.

Citește și:

Primul lider PSD care face opoziție tandemului Dragnea & Ghiță

Dan Șova, atac la Dragnea și Ghiță

4 comentarii la “Prima reacție a lui Ponta la adresa tandemului Dragnea & Ghiță

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *