Skip to content
Politică

PRIMA reacție a lui Titus Corlățean la protestul din fața sediului MAE

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, explică ce s-a întâmplat în diaspora, acolo unde sute de românii nu au putut vota duminică după ce au stat ore întregi în la cozi interminabile.

”BEC a procedat corect pentru ca a dorit sa evite orice forma de fraudare a alegerilor. Contrar multor manipulari de media, in Spania s-a incheiat procedura de vot în toate sectiile, cu o singura exceptie- la Valencia, 50 de cetateni n-au putut sa voteze. In clipa in care BEC a decis accelerarea prcedurii, iata ca s-a accelerat procedura de vot. In Germania s-a produs acelasi lucru, afluenta care a crescut (..) s-a renuntat la a se mai completa declaratia pe proprie raspundere in afara permiterului sectiei”, a declarat Titus Corlățean la Antena 3.

Referitor la protestul care se desfășoară la această oră în fața sediului MAE, ministrul de Externe a declarat că ”există un grup de protestatari”.

”Si la sediul MAE există un grup de protestatari, sunt pe langa oamenii de buna credinta care au dorit sa voteze, au fost si provocatori. E pe acelasi sistem securist pe care Băsescu l-a construit in toti acesti ani”, a mai spus Corlățean.

2 comentarii la “PRIMA reacție a lui Titus Corlățean la protestul din fața sediului MAE

  1. continuati sa mintiti chiar si atunci cand sunteti pusi in fata unui fapt implinit… rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee… ati umilit romanii din diaspora.

  2. Romanii din diaspora nu au avut timp sa voteze in cele 14 ore?
    Prietenii nostri de la Paris au fost dimineata la prima ora sa voteze,
    Si au mai spus ca multa lume se duce la vot seara si este clar ca nu reusec sa voteze in cele cateva ore ramase pana la inchiderea urnelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *