Skip to content
Politică

PRIMA reacție a lui Victor Ponta după declarațiile făcute de Băsescu

Președintele Traian Băsescu a declarat că Victor Ponta este fost ofițer acoperit. Băsescu a declarat că în perioada 1997-2001 Ponta a fost ofițer acoperit al SIE.

Premierul Victor Ponta a declarat că președintele a spus luni seara doar minciuni. Întrebat dacă este ceva adevărat din tot ceea ce a zis șeful statului, Ponta a răspuns negativ: ”Nu. Sunt doar minciuni”.

”Am înțeles ca aseară (n.r. – luni seara) domnul președinte Băsescu și-a continuat atacurile la adresa candidaților. După 10 ani în care am văzut interesele sale, azi mai sunt 33 de zile din aceasta tragedie. Orice va spune și va face în aceste 33 de zile este un exemplu de ce nu va trebui sa fac eu ca președinte. Dacă domnia sa a incalcat, nu stiu, in vreun fel legea, eu nu m-am uitat, dar daca e o incalcare a legii sigur ca vom cere sa fie sanctionat. Dar pana atunci cele 33 de zile trebuie sa aratam ca noi putem sa fim altfel si ca Romania poate sa fie altfel dupa acesti 9 ani si 11 luni de calomnii de mizerii de atacuri sub centura. După ce am terminat facultatea am respectat legea. Eu nu va pot explica decat faptul ca dl Basescu se exprima intr-un mod total inacceptabil pentru un presedinte in funcție la adresa tuturor contracandidatilor doamnei Udrea. Este dreptul domniei sale de a sustine pe cineva. Faptul ca foloseste institutia de presedinte pentru a sustine un candidat este evident un mod de a nu te comporta ca presedinte si va asigur ca atunci cand voi fi presedinte poate fi schimbat. Cu toata deschiderea  vă spun că azi o sa ma rog si pentru Băsescu care este extrem de tulburat si frământat”, a declarat Ponta.

3 comentarii la “PRIMA reacție a lui Victor Ponta după declarațiile făcute de Băsescu

  1. sper totusi ca oamenii sa isi dea seama ce este mai bine pentru tara lor! si care este cel mai capabil om de a ne conduce. suparator este faptul ca dupa domnul Ponta a fost tarat un om de mare onoare, domnul Melescanu
    !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *