Skip to content
Politică

REACȚIE VIRULENTĂ a Monicăi Macovei la adresa Antenei3, după plângerea făcută de Ciuvică

Prezidențiabilul independent, Monica Macovei, a oferit opiniei publice o primă reacție după ce aceasta a fost reclamată la Parchetul General de către Grupul de Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică și cei de la FACIAS.

Denunţul se referea la săvârşirea infracţiunilor de comunicare de informaţii false şi trădare prin subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului.

Macovei a precizat că acest demers împotriva sa este ”coordonat de ventilatorul cu mizerii Antena3.”

Iată răspunsul virulent oferit de Monica Macovei, după ce a fost reclamată de Mugur Ciuvică, la Parchetul General de către Grupul de Investigații Politice:

”Ventilatorul cu mizerii Antena 3 al pușcăriașului Voiculescu, condamnat pentru că a furat 60 de milioane de euro din banii românilor, a dat în urmă cu câteva minute, sub regim de Breaking news, o știre ticăloasă, intitulată “Monica Macovei este cercetată de DIICOT”.

Antena 3, televiziunea de casă a lui Victor Ponta, a preluat o “știre” apărută pe site-ul Grupului de Investigații Politice (GIP), al lui Mugur Ciuvică, din familia slugilor plătite de infractorul Voiculescu pentru a târî în noroi buna-credință și oamenii onești din România.

Faptele, pe scurt: pe 11 iulie 2014, GIP-Ciuvică și fundația FACIAS (alt ONG finanțat de Voiculescu) depun la Parchetul General o plângere penală împotriva mea pentru că am afirmat că evenimentele din 2012 au reprezentat o tentativă a PSD, PNL și PC de a da o lovitură de stat. Urmarea: Parchetul General a răspuns plângerii prin declinarea competenței către DIICOT.

Dacă, de exemplu, astăzi fac o plângere penală împotriva Antenei 3 și a lui Ciuvică pe motiv că sunt ticăloși, procurorii vor fi obligați să înregistreze cererea, să deschidă un dosar și să verifice dacă e adevărat.

Asta nu înseamnă că slugile lui Voiculescu ar fi vinovate de o faptă penală și nici că eu aș putea să dezinformez opinia publică sugerând că sunt tot niște infractori ca și stăpânul lor Voiculescu. Înseamnă doar că procurorii sunt obligați să respecte niște proceduri, indiferent cât de aberantă ar fi plângerea penală.

Pe de altă parte, chiar mă bucur că televiziunea de casă a lui Ponta îmi dă oportunitatea să vorbesc țării despre obișnuința PSD de a frauda votul românilor. Sunt deja 5 dosare finalizate cu condamnări pentru fraudele de la referendum. Domnul Dragnea este trimis în judecată tot pentru fraude.”

3 comentarii la “REACȚIE VIRULENTĂ a Monicăi Macovei la adresa Antenei3, după plângerea făcută de Ciuvică

  1. O VIESPE , care se asezase pe capul unui sarpe si-l intepa mereu cu acul , il chinuia grozav . Innebunit de durere si neavand cum sa se razbune , isi puse capul sub roata unei carute si astfel muri impreuna cu viespea .–BABRIOS Razbunarea nu vine intotdeauna din ura .

  2. Civica un bolnav mintal care se crede Dumnezeu
    Ce este neadevarat in ce sutine Doamna Macovei ca a fost lovitura de stat, a recunoscut si Pontistul care cind a inceput sa renunte la ordonantele date dupa reactia celor de afara
    Cea cu Curtea Constitutionalafiind una din ele
    Vad comentarii anterioare si ma crucesc cum pot fi mintiti si manipulati
    Oare sunt din cei care nu stiu cum se numeste tara in care traiesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *