Skip to content
Politică

Prima reacție a purtătorului de cuvânt al PSD privind tandemul Dragnea- Ghiță

După ce deputatul PSD, Sebastian Ghiță, a anunțat că va candida în tandem cu Liviu Dragnea pentru șefia PSD, după alegerile prezidențiale din această toamnă, Gabriela Firea a reacționat prompt.

”Eu ma bucur ca exista aceasta confirmare. Pentru ca filiala PSD Ilfov ca trebui sa ne reunim intr-un Birou Permanent Județean. Pot sa va spun care este impresia colaboram cu domnul Sebastian Ghita si domnul Dragnea. Sunt absolut convinsă ca filiala Ilfov va susține acest tandem”, a precizat Firea cu privire la candidatura anunțată a celor doi.

În cursul zilei de miercuri, deputatul PSD, Sebastian Ghiță, a anunțat că va face un tandem cu Liviu Dragnea pentru șefia PSD, iar Andrei Dolineaschi, actualul secretar general al PSD, va continua în aceeași poziție.

Deputatul PSD de Ploiești a precizat în direct la RTV că ”știu că este o chestiune extrem de importantă. Credem că Victor Ponta va ajunge președinte al României. Am avut o discuție lungă cu dl. Dragnea, am cântărit bine ce s-a întâmplat ieri la partid. Am luat hotărârea cu domnul Dragnea, după ce ajunge domnul Ponta Președinte al României, să ne depunem candidaturile în următorul fel: domnul Dragnea președinte al PSD, dl Dolineaschi secretar general,iar eu președinte executiv.”

1 comentariu la “Prima reacție a purtătorului de cuvânt al PSD privind tandemul Dragnea- Ghiță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *