Skip to content
Politică

Prima secție de votare unde votul s-a încheiat. Rezultat impresionant obținut de Iohannis

În Noua Zeelandă, alegerile pentru președinția României s-au încheiat.

În alte țări, din cauza diferenţelor de fus orar, alegerile prezidenţiale se vor încheia tocmai luni dimineaţa, pe coasta de vest a Statelor Unite şi a Canadei

Procesul electoral s-a finalizat în Noua Zeelandă, Klaus Iohannis, candidatul ACL, câștigând detaşat.

Astfel, Klaus Iohannis a câştigat cu 94% din voturi. După numararea voturilor din secţia 187 Diaspora, candidatul ACL a obţinut 309 voturi din totalul de 330, potrivit dcnews.ro.

10 comentarii la “Prima secție de votare unde votul s-a încheiat. Rezultat impresionant obținut de Iohannis

 1. Votul din Noua Zeelanda arata cat de defazata este diaspora fata de realitatile din tara. In plus, de ce romanii din tara ar trebui sa fie condusi dupa placul unor persoane care traiesc in alta realitate si care nu vin in Romania decat in concediu, sau, poate, nici atunci?

  1. Aveti dreptate,
   ei traiesc intr-o realitate PARALELA , iar prin votul lor il mentin pe Basescu si echipa lui de penali in continuare.
   Vai de tara asta !

  2. Din cauza celor care suntem in diasporă mai pluteste încă România. Ai idee că-ți bani intra in tara?am trăit si eu realitatea in romania

 2. Nu-i inteleg pe cei din emigratie (diaspora inseamna altceva, cautati pe google daca nu stiti diferenta)!!! Au plecat de bine ce le era aici, sub base/pdl, asa-i? Masochismul e la mare moda acum, in strainatate, nu-i asa? Ar ttebui sa adoptam legea germana in materie electorala. Adica, sa fi stat in tara cel putin trei luni inainte de data alegerilor. Si cu asta basta!!! Ca sa nu mai spun ca imaginea noastra in Europa e afectata grav, mai ales, de trepanatii aia care urla ca din gura de sarpe ca ” ei vreie sa voteaza da’ nu-i lasa comunistii”. ….

  1. Doamne, e plina țara de imbecili! Prietene, votez unde vor mușchii mei! De asta suntem liberi! Data trecută am votat in Ro, acum in UK; și ghici ce?! M-am asigurat ca si in tara, ai mei votează cum trebuie! Pentru ca guvernul Ro de kkt si-a batut si isi bate joc de romani, oriunde traiesc ei! Esti încântat si mandru? Eu nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *