Skip to content
Sport

Prima soţie a lui Marlon Brando a murit la 80 de ani

Anna Kashfi, prima soţie a actorului american Marlon Brando, a murit, vineri, în reşedinţa ei din Kalama, un oraş din statul Washington, la vârsta de 80 de ani, informează contactmusic.com, potrivit gandul.info.

Kashfi (care a avut o scurtă carieră la Hollywood în anii ’50) s-a născut în India şi şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa în Marea Britanie. Ea s-a căsătorit cu Brando în 1957. Cei doi actori au avut un fiu, Christian.

Anna Kashfi şi Marlon Brando au divorţat în 1959 şi au dus o luptă aprigă în justiţie pentru custodia fiului lor, născut în 1958 şi decedat în 2008, după ce a petrecut o perioadă în închisoare, din cauză că l-a împuşcat mortal pe iubitul surorii lui vitrege.

Înainte de a face cunoştinţă cu Marlon Brando, Anna Kashfi a jucat în câteva filme de succes la Hollywood, în care i-a avut ca parteneri pe actorii Rock Hudson şi Spencer Tracy. Ea a scris şi un volum de memorii, intitulat „Brando For Breakfast” („Brando la mic-dejun”), lansat în 1979.

După divorţul de Marlon Brando, Anna Kashfi a fost căsătorită, în perioada 1974 – 1986, cu James Hannaford.

După divorţul de Anna Kashfi, Marlon Brando (care a avut 16 copii) a fost căsătorit cu Movita Castaneda (1960–1962) şi cu Tarita Teriipaia (1962–1972).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *