Skip to content
Politică

Primar important al PDL a demisionat din partid

Unul dintre cei mai importanti primari ai PDL a decis să demisioneze și să rămână independent.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că a demisionat din PDL şi a devenit independent, dar nu a negat că intenţionează să se înscrie într-un partid politic, potrivit Mediafax.

Lungu a declarat, într-o conferinţă de presă, că de luni şi-a declarat independenţa din punct de vedere politic şi că a înregistat oficial documentul la secretarul Consiliului Local.

”Acest lucru l-am anunţat încă din vara anului 2012, imediat după ce am câştigat un nou mandat de primar deoarece nu aveam majoritate în Consiliul Local , preferând să lucrez pentru suceveni şi să nu blochez proiectele oraşului, lucru pe care îl consider eu că l-am reuşit. Aceeaşi situaţie este şi astăzi în Consiliul Local Suceava, unde nu este o majoritate clară, lucru care s-a putut observa în ultimele trei şedinţe”, a spus Lungu.

El a susţinut că are o ”imensă responsabilitate” faţă de sucevenii care l-au votat de trei ori primar al oraşului.

”Vă asigur că voi colabora cu toate grupurile de consilieri din Consiliul Local şi voi face tot posibilul să promovăm cât mai multe proiecte în interesul cetăţenilor şi al municipalităţii”, a mai spus Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *