Primar PMP și viceprimar PNL, înscriși în PSD Sibiu

Sursa: turnulsfatului.ro

Primarul comunei Roșia, Ioan David (foto stânga, în fotografia principală), aflat în PMP în momentul alegerilor din 2020 și viceprimarul PNL din Miercurea Sibiului, Ioan Ludoșan, s-au înscris în PSD, anunță pe Facebook liderul organizației județene, Bogdan Trif.

”În urma unei colaborări bune pe care am avut-o, în ultimii trei ani, cu președintele PSD, Bogdan Trif, și conducerea PSD Sibiu, am decis să continui alături de ei. Am luat această decizie pentru că ei au fost oamenii care au răspuns pozitiv solicitărilor mele atunci când comuna a avut nevoie de sprijin. Cu siguranță, colaborarea noastră va fi una de succes și va aduce beneficii cetățenilor comunei Roșia”, a spus primarul din Roșia, Ioan David.

Roșia este una dintre cele mai mari comune din județ, având peste 6.000 de locuitori în cele șase sate componente – Cașolț, Cornățel, Daia, Nou, Nucet și Roșia.

”Mă bucur că domnul primar al comunei Roșia a decis să se alăture echipei noastre. Împreună, vom fi mai puternici și am certitudinea că vom reuși să realizăm ceea ce și-a propus primarul pentru locuitorii din comuna Roșia”, a transmis și Bogdan Trif.

Săptămâna trecută, liderul PSD Sibiu a anunțat și că viceprimarul din Miercurea, Ioan Ludoșan (foto stânga), s-a înscris în organizație.

”Îi mulțumesc mult domnului viceprimar pentru faptul că a ales echipa noastră! Sunt sigur că va câștiga Primăria orașului Miercurea Sibiului și îl asigur că îi vom sprijini toate proiectele pe care dorește să le implementeze pentru comunitățile din Miercurea Sibiului și satele aparținătoare”, a precizat Trif.

Profesor de matematică și informatică, viceprimarul va candida din partea PSD la alegerile locale din 9 iunie.

„Am decis să mă alătur echipei PSD Sibiu pentru a implementa proiecte în folosul comunităților din Miercurea Sibiu și cele două sate aparținătoare – Apoldu de Sus și Dobârca. Consider că se pot face mult mai multe lucruri. Este nevoie de dinamism, voință, asumare și de a ști și a avea capacitatea să lucrezi în echipă.

Sunt profesor de matematică-informatică, științe exacte, unde nu poți să minți, de aceea niciodată nu am mințit oamenii și le spun acum că, alegându-mă pe mine ca primar, împreună cu echipa de consilieri pe care o propun, vom reuși să facem din Miercurea Sibiului, într-adevăr, un oraș european.

Am primit foarte multe mesaje și am avut discuții cu foarte mulți locuitori din Miercurea Sibiului și din cele două sate, Dobârca și Apoldu de Sus, care mi-au cerut să fac pasul acesta pentru că lucrurile avansau într-un ritm extrem de lent și de aceea am rămas atât de în urmă, raportat la celelalte orașe din județul nostru.

Am ales echipa PSD pentru că PSD este un partid mare, un partid important, serios, care întotdeauna a sprijinit oamenii și comunitățile din care aceștia fac parte.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: