Skip to content
Politică

Primar PSD: Adio Viorica! Adio Rovana! Țara lui Dragnea a murit

Jurnalul de Buzau

Primarul PSD din oraşul Pucioasa (Dâmbovița) Constantin Ana este de părere că PSD, „care de ceva timp se degradează într-un ritm alert”, trebuie să se trezească: „Adio Viorica! Adio Rovana!”. Primarii repară greșelile conducerii PSD de 3 ani, susține acesta și au devenit „paria ai societății”.

„Punct! Și de la capăt! A venit vremea ca acest partid care de ceva timp se degradează într-un ritm alert să se trezească!”, scrie pe Facebook primarul din oraşul Pucioasa, Constantin Ana.

Acesta afirmă că le spune colegilor de 3 ani că ăartidul trebuie să se întoarcă la oameni, că agenda lor personală „trebuie să ajungă la gunoi” și trebuie să se concentreze pe oameni și pe nevoile lor.

Constantin Ana adaugă că primarii PSD trebuie să susțină și să repare de 3 ani „greșelile conducerii centrale”.

„De trei ani de zile conducerea partidului ne-a transformat din oameni respectabili în niște paria ai societății!!! Ajunge!!! Adio Viorica!!! Adio Rovana!!! Țara lui Dragnea a murit și voi v-ați străduit luni de zile să ne mințiți că totul e bine! Țara asta, OAMENII, merită mult mai mult!!! NOI merităm mult mai mult!”, mai scrie primarul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *