Skip to content
Politică

Primar PSD: În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii

B1.ro

Un primar din rândul social-democraților, marți, în cadrul unei întâlniri avute cu Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, la Consiliul Judeţean Argeş, a făcut o serie de afirmații controversate.

Concret: Dumitru Voicu, edilul comunei argeşene Miceşti, aflată la 12 kilometri de Piteşti, căci despre el este vorba, a afirmat în cadrul întâlnirii că în România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”

„În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii”, a declarat la întâlnire primarul Dumitru Voicu (PSD), care a continuat apoi spunând: „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara”.

Potrivit Adevărul.ro, Dumitru Voicu este primar la Miceşti din 1992, iar în mai 2015, primarul de la Miceşti a băgat în spital un poliţist local. Primarul a dat cu maşina peste agentul Poliţiei Locale Piteşti, când acesta i-a arătat că a intrat pe interzis. În urma impactului, agentul Cristian Bădiţă s-a ales cu piciorul rupt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *