Primar revoltat din cauza OUG pentru libera migrație: „Distrugem o țară întreagă”

Proiectul ordonanței de urgență privind libera migrație pentru aleșii locali nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea.

Chiar unul dintre cei vizați direct de proiectul de lege s-a revoltat.

Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, este de părere că OUG este un mijloc „de a îi umili și șantaja pe aleșii locali”.

Dorin Florea, PDL, a declarat pentru jurnaliștii ziare.com că proiectul de lege care încurajează migrația primarilor este o bătaie de joc.

„Ii recomand domnului Dragnea sa priveasca la ce vor romanii si asteapta o intreaga comunitate europeana – responsabilitate si seriozitate din partea clasei politice. Nu putem continua la nesfarsit un asemenea circ in viata politica.

In primul rand, ar trebui ca toti sa condamnam traseismul, nu sa il incurajam. In al doilea rand, daca vrei o reformă administrativa, in pragul unei descentralizari si regionalizari, nu poti sa ii umilesti pe primari. Ar fi momentul sa inteleaga si PSD ca daca vom continua in acest fel, nu facem decat sa ajungem de rasul Europei”, a declarat pentru sursa citată Dorin Florea, prim-vicepresedinte pentru politici publice al PDL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: