Primăria București atribuie contractele pentru reabilitarea a 6 loturi de linii de tramvai

Sursă foto: clubferoviar.ro
Sursă foto: clubferoviar.ro

Primăria Bucureşti anunţă, vineri, că a atribuit contractele pentru lucrările de reabilitarea a 6 loturi de linii de tramvai.

„Primăria Municipiului Bucureşti a atribuit contractele pentru lucrările de reabilitarea a 6 loturi de linii de tramvai din cele 11 pentru care a primit oferte”, anunţă, vineri, Primăria Bucureşti.

Primarul general Nicuşor Dan a precizat că, în perioada următoare, vor intra în modernizare liniile tramvaielor 23 şi 27 de pe Bulevardul Mărăşeşti (între Dimitrie Cantemir şi Strada 11 Iunie), linia tramvaiului 36 de pe Bulevardul Chişinău, liniile tramvaielor 36 si 40 pe Bulevardul Basarabia (de la intersecţia cu B-dul 1 Decembrie 1918 până la capăt terminal Republica), liniile 16 şi 36 pe Bulevardul Pompeiu – Petricani – Lacul Tei- Strada Reînvierii şi Strada Turmelor, liniile 44, 45 Gheorghe Duca – str. Alexandru Ioan Cuza – Calea Griviţei – Bd-ul. Dinicu Golescu, liniile 14 şi 36 Bd. Gării Obor – Ferdinand I – Şoseaua Pantelimon – Baicului.

„Alte 5 loturi sunt acum în faza de evaluare a ofertelor. Celelalte 4 loturi pentru care nu s-au depus oferte, sunt în procedură de reluare a licitaţiei”, a mai transmis sursa citată.tramvai.

Primăria Bucureşti anunţă că, în total, se vor reabilita 50 de km de linie de tramvai.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: