Skip to content
București Știri locale

Primăria Capitalei a dat startul campaniei de combatere a ţânţarilor

news.ro

Primăria Municipiului Bucureşti a început joi tratamentele de combatere a larvelor de ţânţari. Sunt programate şapte tratamente lunare, fiind vizate toate malurile de lacuri care sunt în proprietatea municipalităţii.

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare, a demarat, joi, tratamentele de combatere a larvelor de ţânţari. ”Operaţiunile de larvicidare se desfăşoară pe toate malurile de lacuri care sunt în proprietatea Municipalităţii. Conform Planului Unitar de Acţiune, aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pentru anul 2022 sunt prevăzute 7 tratamente de combatere a larvelor de ţânţari. Tratamentele se desfăşoară lunar”, a transmis Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, substanţa biocidă folosită pentru combaterea larvelor de ţânţari este VECTOBAC, aprobată de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol fauna şi flora de pe malurile lacurilor. Pentru aplicarea tratamentelor, angajaţii CMEIB S.A. intervin cu autoutilitare Dokker, dotate cu atomizoare portabile. Acţiunile de combatere a larvelor de ţânţari se realizează în intervalul orar 07.00 – 15.00.

Compania Municipală Eco Igienizare a pus la dispoziţie numărul de Dispecerat non-stop – 0752.041.898 – şi mail [email protected], unde cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii legate de activitatea de Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie desfăşurată de CMEIB S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *