Skip to content
București Economie Societate

Primăria Capitalei caută o companie pentru a asigura Podul Grant

Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București a inițiat o consultare a pieței pentru asigurarea privind toate riscurile lucrărilor de construcții și răspunderea constructorilor aferente lucrărilor de reabilitare și consolidare a Podului Grant. Suma asigurată este egală cu valoarea contractului, respectiv 41,1 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 2 ani (proiectare și executie).

În prezentarea ofertelor se vor avea în vedere cel puțin următoarele: 1. Paguba materiala calculata la valoarea totala a contractului de lucrari inclusiv lucrări permanente sau temporare care se pun în operă, vătămări de persoane care au contract de muncă cu antreprenorul sau avarieri ale autovehiculelor. De asemenea, evenimentele naturale catastrofale. 2. Răspunderea civilă față de terți ( daune materiale si vatamari corporale pe întreaga perioadă)”, se arată în anunțul de consultare, conform profit.ro.

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București, a anunțat, la începutul lunii aprilie, că începe lucrările de reabilitare și consolidare a Podului Grant, după mai bine de 12 ani de la ultimele reparații.

Pasajul supratraversează liniile de cale ferată și face legătura între Bulevardul Ion Mihalache și Calea Giulești. De luni, 08.04.2019, ora 11.00, se închide breteaua care urcă din Calea Griviței spre Gara de Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *