Primăria Crevedia, prima ședință postexplozie. Un apropiat al primarului primește teren, se însoară

primaria crevedia
Sursa foto: Antena 3 CNN

Primăria din Crevedia a aprobat, marţi, o hotărâre în şedinţa Consiliului Local prin care îi dă un teren fratelui unui apropiat al primarului, relatează Antena 3. Consilierul local a declarat că fratele lui vrea să se însoare şi este o prioritate să să se dea acest teren.

„Fratele meu stă în casă la fratele meu, momentan. Cât o să-l mai ţină şi unde doarme? Asta nu se spune? El nu a avut casă niciodată, a fost un ajutor şi nu acum de când am venit eu la primărie ca şi consilier. Are cererea făcută de foarte mult timp. Nu s-a pus ieri pe ordinea de zi ieri. Asta e treabă de luni de zile. Nici nu eram eu consilier, n-aveam nicio treabă cu primăria când a fost să îi dea lui loc de casă”, a spus consilierul primarului la Antena 3 CNN, după ce fratele său a primit un teren prin decizia consilierilor locali.

„Copilul ăsta doarme pe o canapea, într-un living la fratele nostru. Ar vrea şi el să se căsătorească. Nu este prioritate?”, a mai spus acesta.

Decizia consilierilor locali din Crevedia vine la câteva zile de la exploziile care au avut loc în weekend la o staţie de GPL din Crevedia şi care a dus la moartea a două persoane şi rănirea a zeci de pompieri. O parte din cei răniţi au fost transferaţi în străinătate, după activarea Mecanismului de Protecţie Civilă la nivelul UE.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL