Skip to content
Galați Știri locale

Primăria Galaţi caută urgent 12 medici pentru centrele de vaccinare

OK medical

Primăria Galaţi caută medici pentru centrele de vaccinare anti-COVID. Municipalitatea are nevoie de 12 medici care să asigure permanenţa în cele trei centre de vaccinare din oraş amenajate la Patinoar, Sala Sporturilor Dunărea şi Sala Siderurgistul.

În acest sens, Primăria Galaţi a trimis o solicitare Colegiului Medicilor pentru a identifica medici. În adresa respectivă se precizează că este nevoie de 12 medici „pentru buna desfăşurare a campaniei de vaccinare”.

Reprezentanţii Primăriei Galaţi spun că în momentul de faţă nu sunt sincope în centrele de vaccinare, însă angajările se fac în perspectiva creşterii numărului de doze de vaccin, implicit pentru a treia etapă a vaccinării.

Potrivit legii, medicii care lucrează în centrele de vaccinare primesc 90 de lei/oră, asistenţii medicali 45 de lei, în timp ce registratorii sunt plătiţi cu 20 de lei. Până la această dată, aproape 20.000 de gălăţenii au fost vaccinaţi anti COVID.

În Galaţi sunt trei centre de vaccinare ameajate: la Patinoar, la Sala Sporturilor Dunărea şi la Sala Siderurgistul, informează adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *