Skip to content
București

Primăria lui Firea vrea să aloce încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

recentnews.ro

Primăria Municipiului București (PMB), condusă de către Gabriela Firea, vrea să aloce încă 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Este vorba despre o rectificare bugetară, suma totală propusă prin acest demers pentru bisericile din Bucureşti fiind de peste 63 de milioane de lei, informează Mediafax.

PMB va rectifica bugetul pe anul acesta şi va aloca aproximativ 18 milioane de lei pentru construirea, amenajarea sau reparaţiile a 166 de biserici din Capitală. În urma acestei rectificări bugetare, în total, în anul 2018, vor fi alocate, pentru lăcaşurile de cult peste 63 de milioane de lei, se arată în proiectul de hotărâre publicat pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, care se va întruni în zilele următoare.

De asemenea, Primăria intenţionează să aloce prin rectificare alte zece milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, suma totală pe care acest lăcaş de cult îl va primi anul acesta fiind de 25 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *