Skip to content
Externe

Primăria New York angajază un ”țar al șobolanilor oarecum însetat de sânge”

Facebook

Autoritățile din New York caută în prezent un „țar al șobolanilor” determinat „să lupte cu adevăratul inamic – populația necruțătoare de șobolani”, potrivit unui anunț oficial.

Numit din punct de vedere tehnic ”Director al Atenuării Rozătoarelor”, noul angajat va primi un salariu anual cuprins între 120.000 și 170.000 USD, menirea sa fiind să țină „șobolanii orașului în frâu”. Poziția este aparent o „loc de muncă 24/7 care necesită rezistență”.

În ceea ce privește cerințele postului, viitorul ”țar” ar trebui:

să aibă experiență în planificare urbană, management de proiect sau guvernare;

să fie „foarte motivat și oarecum însetat de sânge, hotărât să privească toate soluțiile din diverse unghiuri, inclusive îmbunătățirea eficienței operaționale, colectarea datelor, inovarea tehnologică, gestionarea gunoiului și sacrificarea cu ridicata”

o „atitudine capricioasă, umor viclean și o aură generală de nădejde”;

să afișează o „vehemență virulentă pentru paraziți”.

Acest ultim punct nu ar trebui să fie o problemă, având în vedere faptul că newyorkezii s-au plâns în repetate rânduri de toate daunele cauzate de rozătoarele din jurul orașului.

Până și primarul Eric Adams s-a săturat de animalele mici, notează ziare.com.

Nu există NIMIC pe care să-l urăsc mai mult decât șobolanii”, a scris ieri politicianul pe Twitter.

Dacă ai dorința, determinarea și instinctul ucigaș necesare pentru a lupta împotriva populației necruțătoare de șobolani din New York, atunci slujba de vis vă așteaptă

Poziția recent anunțată urmează o serie de inițiative ale orașului menite să reducă problema în cauză, inclusiv un „Plan de acțiune pentru șobolani” în cinci puncte, care se bazează în mare măsură pe stabilirea de „zone de atenuare a șobolanilor” în care ar fi de așteptat ca oficialii să își dubleze eforturile de a controla populația de rozătoare.

În New York a fost limitat timpul în care sacii de gunoi pot sta pe trotuar, în speranța de a le oferi șoboilanilor mai puține șanse să se strecoare printre deșeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *