Skip to content
Societate

Primăria Sectorului 1 angajează recenzori. Vor fi plătiţi cu 3,5 şi 7 lei per chestionar, în funcţie de secţiunea completată

FACEBOOK

Primăria Sectorului 1 angajează recenzori pentru recensământul populaţiei şi locuinţelor. Candidaţii selectaţi pentru postul de recenzor vor recenza populaţia alocată în perioada 16 mai – 17 iulie. Plata recenzorilor se va stabili în funcţie de numărul de chestionare completate pe teren. Aceştia vor fi plătiţi cu 7 lei per chestionar completat care vizează secțiunea pentru recenzarea persoanei și cu 3,5 lei per chestionar completat care se referă la secțiunea pentru recenzarea locuinței. De exemplu, în cazul recenzării unei familii compuse din trei membri și o locuință, remunerația obţinută de recenzor va fi de 24,5 lei, spune angajatorul în anunţul de recrutare consultat de Economica.net.

Se califică pentru acest post candidaţii care au cel puţin 18 ani împliniţi, cel puţin studii medii absolvite, nu au cazier juridic, ştiu să utilizeze tableta şi sunt dispuşi la munca pe teren.

„Persoanele care se optează pentru activitatea de recenzor în teren vor fi instruite de către o structură specializată din cadrul Institutului Național de Statistică. Instruirea se va finaliza cu un test, respectiv o activitate de recenzare prin intermediul tabletei. Programul este flexibil, atât dimineaţa, cât și după-amiaza, iar plata recenzorilor se va face în funcție de numărul de chestionare completate față în față, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de 7 lei pentru secțiunea pentru recenzarea persoanei și 3,5 lei pentru secțiunea pentru recenzarea locuinței”, spune angajatorul în anunţul de recrutare consultat de Economica.net. De exemplu, în cazul recenzării unei familii compuse din trei membri și o locuință, remunerația obţinută de recenzor va fi de 24,5 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *