Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Primăria Sectorului 1 susține că are de recuperat 124 de milioane de lei de la fosta administrație liberală. Daniel Tudorache: O să trimit factura la Modrogan!

psnews.ro

Invitat la emisiunea ”Puterea Știrilor”, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat că instituția pe care o conduce are de recuperat o sumă importantă de bani de la fosta administrație liberală.

”În 2016, după ce am ajuns la primărie, undeva prin septembrie-octombrie, a venit Curtea de Conturi și a făcut un control pe ultimii 4 ani, chiar pe tema gunoiului din sectorul Romprest-ului. Și Curtea de Conturi a zis așa: aveți de recuperat 124 de milioane de lei de la Romprest sau de la cei care au condus Primăria Sectorului 1 la momentul respectiv. Era vorba despre o hotărâre de Consiliu din 2012”, a spus edilul.

" "

Tudorache a precizat că primăria s-a îndreptat întâi împotriva Romprest, dar instanța a decis că firma de salubrizare nu are nicio vină în acest litigiu.

”În acești 3 ani noi ne-am îndreptat împotriva Romprest-ului pentru a recupera acești bani, instanța ne-a spus că nu Romprest e de vină, și atunci ne-am îndreptat împotriva angajaților primăriei. În momentul de față facem demersuri pentru a recupera acea sumă de 124 de milioane de lei de la fostul primar Andrei Chiliman și de la administrația liberală. Și chiar le-am spus în ședință: o să vă trimit factura la Modrogan (Aleea Modrogan nr. 1 este adresa sediului central al PNL – n.r.), că voi v-ați bătut joc de banul public”, a adăugat primarul la ”Puterea Știrilor”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *