Skip to content
București

Primăria Sectorului 3 închide trei benzi de circulație la Piața Muncii. Se lucrează la un proiect major

Bucuresti TV

Primăria Sectorului 3 anunță într-un comunicat că vineri, 29 martie, se vor  închide trei benzi de circulație pe tronsonul cuprins între Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii) și Strada Dristorului, pentru demararea unor lucrări de execuție.

”Primaria Sectorului 3 anunță faptul că începând de mâine, 29 martie 2019, se vor închide trei benzi de circulație pe tronsonul cuprins între Piața Hurmuzachi și Strada Dristorului în vederea executării lucrărilor la parcarea subterană de pe bd. Decebal”, potrivit comunicatului de presă.

Totodată, Primăria sectorului 3 anunță că în astfel de condiții, parcarea va dispune de 718 locuri, iar 30 pentru persoanele cu dizabilități.

”Parcarea va avea un număr de 718 locuri, dintre care 30 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități. Accesul auto în parcaj și ieșirea din acesta se vor realiza din ambele sensuri ale bd. Decebal prin intermediul a două rampe de acces principale, cu câte două sensuri fiecare (un sens de intrare și unul de ieșire)”, se mai arată în comunicat.

Circulația normală va putea fi reluată după terminarea lucrărilor de execuție.

”Pentru demararea lucrărilor de execuție este necesară pentru început blocarea temporară a trei benzi de circulație (partea dreaptă) pe tronsonul precizat mai sus, urmând ca imediat după terminarea acestor lucrări să se închidă benzile de circulație de pe cealaltă parte de bulevard și transferarea circulației pe sensul închis inițial. Odată cu finalizarea acestor lucrări circulația va putea fi reluată pe toate benzile de circulație”, transmite Primăria Sectorului 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *